Publicat la: 21.09.2020. 18:46 / 271 views

ZECI DE BUZOIENI INFECTAȚI, ACASĂ. CRIZA LOCURILOR DE INTERNARE, ÎNCĂ NEREZOLVATĂ

În ciuda numărului mic de cazuri noi, autoritățile din sănătate se confruntă în continuare cu o criză a locurilor de internare pentru pacienții cu COVID. Din acest motiv, zeci de buzoieni infectați sunt acasă în izolare. Ieri, doar nouă persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, la nivelul județului Buzău.

covid spital 1Unitățile medicale unde sunt internați pacienți cu noul coronavirus sunt în continuare supraaglomerate. Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău și Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat sunt la capacitate maximă de internare. Din această cauză, zeci de buzoieni diagnosticați cu COVID sunt nevoiți să stea acasă.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău, au fost confirmate doar nouă cazuri noi de SARS-COV2. Bilanțul a ajuns la 2650 de îmbolnăviri de la începutul pandemiei.

Direcția de Sănătate Publică a mai anunțat astăzi un deces în rândul pacienților confirmați cu coronavirus. Este vorba despre un octogenar care avea multiple comorbidități. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!