Publicat la: 16.06.2020. 18:33 / 1.643 views

ZECE CAZURI NOI DE COVID 19. 336 DE CAZURI ÎN JUDEŢ

Zece cazuri noi de infectare cu noul coronavirus la Buzău. Conform datelor oficiale furnizate de Direcţia de Sănătate Publică,  nouă dintre acestea au legătură cu cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, fie că este vorba de pacienţi internaţi, fie personal al spitalului. Numărul total de cazuri pozitive a ajuns la 336.

spital 3Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 10 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 336.

Dintre cele 10 noi cazuri confirmate, 9 au legătură cu Spitalul Județean Buzău. Este vorba despre șapte pacienți internați în cea mai mare unitate spitalicească din municipiu. Majoritatea sunt simptomatici, iar marja de vârstă variază între 42 și 76 de ani.

În celelalte două cazuri este vorba despre doi membri ai personalului spitalului, soț și soție, în vârstă de 39, respectiv 42 de ani.

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!