Weekend pe două roți. Start în Trofeul „Dumitru Dan”

Weekend pe două roți. Start în Trofeul „Dumitru Dan”

25 de concurenți, doritori să termine cursa de 200 de kilometri în baremul de timp de  13 ore și 30 de minute, s-au înscris și au participat la prima etapă a Trofeului „ Dumitru Dan”, competiție buzoiană de anduranță pentru cicliștii amatori, ajunsă la cea de-a cincea ediție.

Cele 4 etape, de 200, 300, 400 și 600 kilometri, vor trebui îndeplinite, în baremele de timp stabilite, până la mijlocul lunii iunie, pentru ca doritorii să se poată înscrie în această cursă de prestigiu.

Înainte de a pleca în cursă, organizatorii au dat ultimile sfaturi celor care au avut de străbătut 204 kilometri pe traseul Buzău-Vernești-Pârscov-Tabăra de sculptură Măgura-Sărata Monteoru-Pogoanele-Făurei-Jirlău-Vadu Pașii-Buzău.

Startul a avut loc la ora 8 și 10 minute, primii concurenți au ajuns la finiș după 7 ore și 55 de minute iar ultimii din cei 24 care au îndeplinit baremul de timp, în 13 ore și 10 minute.

Un concurent nu a reușit să termine cursa din cauza unui incident tehnic, pe care nu a putut să-l rezolve fără ajutor din afară, așa cum prevede regulamentul.

Vremea a fost favorabilă pe întreg traseul, cu excepția vântului destul de puternic, care le-a dat cicliștilor bătăi de cap, în special pe ultimii 40 de kilometri, când a suflat din față.

Un comentariu la: “Weekend pe două roți. Start în Trofeul „Dumitru Dan”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și