Publicat la: 26.05.2019. 12:26 / 584 views

VOT PENTRU EUROPA. FOSTUL VICEPRIMAR ANDREI NEDER A VOTAT ÎN PRIMA PARTE A ZILEI

Mulţi dintre buzoieni au ieşit astăzi la vot încă de la primele ore. Alături de ei, şi-au exprimat astăzi opinia electorală şi reprezentanţii partidelor politice care influenţează astăzi viaţa comunităţii din Buzău. Cel mai în vârstă votant de astăzi a împlinit 96 de ani.

ANDREI NEDER VOTZiua stabilită pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendum a fost una frumoasă, o adevărată zi de sărbătoare.

Poate şi din această cauză, după o perioadă cu zile mohorâte şi ploioase, buzoienii au ieşit la vot în număr mare.

Printre cei mai în vârstă alegători care s-au prezentat astăzi la secţiile de votare de la Pedagogic a fost o doamnă în vârstă de 96 de ani.

Printre cei care au votat încă din prima parte a zilei s-a numărat şi fostul viceprimar al Buzăului, Andrei Neder, care a trebuit să stea la coadă la uşa secţiei de votare.

Buzoienii s-au arătat interesaţi atât de alegerile pentru parlamentul european, cât şi de referendum.

Ca niciodată, nu numai vârstnicii au venit la vot încă de la primele ore, ci şi cei mai tineri, care au venit cu membrii familiei, viitori votanţi, sau înconjuraţi de prieteni.

Probabil că, după unele opinii, la sfârşitul zilei, prezenţa la vot se va ridica la cel puţin 40% din totalul electoratului buzoian.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!