Demolarea magistralei. Vor fi înlăturate marile conducte de la CET

Demolarea magistralei. Vor fi înlăturate marile conducte de la CET

De săptămâna trecută a început demolarea sistemului de transport al agentului termic de la fostul CET Buzău. Atât conductele, cât și structura de susținere, vor fi demolate și înlăturate de pe domeniul public. În final, zonele de lucru vor fi ecologizate și înfrumusețate.

Municipalitatea a demarat un amplu proces de igienizare a domeniului public, în privința construcțiilor abandonate.

Începând de la fosta Centrală de termoficare CET Buzău, din Zona Industrială, echipe de municitori au început să înlăture materialul de izolare de pe marile conducte prin care se furniza agentul termic și apa caldă în oraș.

Va urma tăierea lor și curățarea domeniului public de deșeurile rezultate, dar și de demolarea structurii de susținere a sistemului de conducte, devenit inutil.

După ce domeniul public al municipiului va fi eliberat de construcțiile vechi și neplăcute privirii, zonele respective vor fi ecologizate și înfrumusețate, pentru a se încadra cât mai bine în vecinătatea Bulevardului Industriilor, proaspăt reabilitat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…