Publicat la: 08.05.2019. 18:24 / 450 views

VIZITĂ MINISTERIALĂ. INVESTIŢII ÎN JUDEŢUL BUZĂU DE PESTE 28 MILIOANE DE LEI

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a făcut o vizită de lucru în judeţul Buzău. Acesta a prezentat proiectele finanţate de minister pentru judeţ, care depăşesc anul acesta suma de 28 de milioane lei. Municipiul va putea beneficia de sprijin financiar pentru realizarea unor perdele de protecţie de-a lungul digului de apărare al râului Buzău.

ministru ape 1După o vizită la două investiţii realizate în judeţ, ministrul Apelor şi Pădurilor a mers la Primăria Municipiului Buzău.

Ministrul Ioan Deneş a venit la Buzău însoţit de Adriana Petcu, ministru secretar de stat în Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Ministerul va finanţa cu peste 28 de milioane de lei, mai multe proiecte în tot judeţul.

Înainte de a ajunge în municipiu, delegatia ministerială a vizitat două investiţii la Sărata Monteoru şi Verneşti.

În staţiunea Monteoru, încă din 2016 a început regularizarea râului Sărata, pe o lungime totală de peste doi kilometri.

Lucrarea nu a fost încă recepţionată iar primarul de la Merei a solicitat extinderea ei până la ieşirea din sat.

La Verneşti a fost vizitată platforma pentru colectarea şi depozitarea gunoiului de grajd, investiţie care nu funcţionează aşa cum ar trebui şi care va face obiectul unei analize amănunţite. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!