Publicat la: 17.06.2020. 18:27 / 692 views

VIZITĂ LA STADION. PREȘEDINTELE FR ATLETISM A FOST LA BUZĂU

Președintele Federației naționale de Atletism a făcut o scurtă vizită la Buzău, prilej cu care a văzut și Stadionul de Atletism. Florin Florea a afirmat că stadionul va găzdui în viitorul apropiat o serie de competiții regionale și naționale. Totodată, acesta a promis să ofere un model de regulament referitor la accesul publicului în incinta stadionului.

stadion florea stadion 1

Președintele Federației Române de Atletism a făcut marțea trecută un scurt popas la Buzău și a vizitat Stadionul de Atletism aflat în plin proces de reabilitare și modernizare.

Într-adevăr, lucrările înaintează vizibil și baza sportivă de pe Calea Eroilor prinde contur pe zi ce trece.

Președintele Federației s-a oferit să dea o mână de ajutor buzoienilor la întocmirea unui regulament pentru accesul publicului larg în incinta stadionului.

Președintele a afirmat că Stadionul de Atletism buzoian va fi cel mai mare și mai modern din regiunea Moldovei și că aici se vor desfășura mai multe competiții sportive în fiecare an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!