Publicat la: 06.03.2018. 19:20 / 1.834 views

VINE STAŢIA DE ASFALT! PRIMUL TIR CU COMPONENTE A SOSIT LA URBIS

Primul dintre cele treizeci de TIR-uri în care vor fi transportate la Buzău componentele noii staţii de asfalt a sosit astăzi la Urbis. Staţia va fi montată de specialiştii germani pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri patraţi. După ce va fi asamblată iar lucrătorii care o vor deservi vor fi specializaţi, staţia de asfalt va putea fi pusă în funcţiune cel mai târziu spre sfârşitul lunii mai.      

statie asfalt 1Astăzi, pe poarta incintei de pe strada Depozitului, care aparţine societăţii Urbis Serv, a intrat primul TIR care transportă componente ale noii staţii de asfalt, achiziţionată din Germania.

Pentru noua staţie de asfalt va fi nevoie de o suprafaţă de teren apreciabilă şi de anumite amenajări obligatorii.

Vechea staţie de asfalt, care a fost pusă în funcţiune în perioada anilor 80, se află în curs de demontare şi va fi conservată.

Rămâne funcţională staţia cea mică. Aceasta va putea fi folosită la turnarea plombelor de primăvară sau pentru lucrări urgente de mai mică importanţă, până când cea nouă va începe să producă.

Deoarece staţia este modernă şi, totodată costisitoare, valoarea ei ridicându-se la peste un milion de euro, echipa care o va deservi va fi instruită de reprezentanţii firmei producătoare.

Datorită noii staţii de asfalt şi a utilajelor achiziţionate de Urbis Serv în ultima perioadă, se va putea lucra pe 2-3 fronturi de asfaltare, cu tot atâtea echipe de drumari.

Unele străzi au fost deja pregătite pentru a primi un covor asfaltic de calitate superioară pentru prima data şi vor intra în lucru deîndată ce vremea o va permite. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Catalin spune:

  … stai asa … staţia aia de 1 milion de euro e descarcata cu … excavatorul?!?
  … adica nu au macar un motostivuitor sau o macara?!? E, las’ ca merge si asa.
  Trebuie sa mai comandam o statie, de rezerva, ca tare mi-e ca asta nu va dura mult.
  Saraca, a avut ghinion, a ajuns la Buzau…

 2. Sava elena spune:

  Mă bine bucur,poate așa vom avea străzi circulabile.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!