Publicat la: 28.12.2015. 20:20 / 455 views

VINE FRIGUL, RAM BAGĂ CĂLDURĂ. ÎN CONTINUARE, PREŢURI MICI PENTRU POPULAŢIE

De mâine seară buzoienii vor trece printr-un şoc termic din cauza unui val de frig care va intra în ţară.

ramDacă astăzi au fost temperaturi de peste 14 grade, de mâine seară şi până după revelion se vor înregistra temperaturi negative.

Este vorba de temperatura mediului înconjurător pentru că, în locuinţele reacordate la încălzirea centralizată, temperaturile vor rămâne confortabile.

Deocamdată, buzoienii pot sta liniştiţi şi în privinţa preţurilor pe care le vor achita pentru serviciile de încălzire şi apă caldă.

Menţinerea preţului de facturare către populaţie depinde şi de posibilitatea municipalităţii de a suporta în continuare subvenţia pentru căldură.

În perioada Revelionului, Regia Autonomă Municipală are personal consemnat la domiciliu,care poate interveni oricând în cazul apariţiei unei defecţiuni la reţeaua termică. De asemenea, o maşină de intervenţie străbate oraşul permanent. O echipă de peste 50 de oameni va fi pregătită să intervină în orice punct al oraşului pentru ca buzoienii să poată trece dintr-un an în celălalt în cele mai bune condiţii.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!