Publicat la: 24.08.2017. 18:37 / 1.224 views

VIN ÎNCĂ 4 MEDICI, MAI E NEVOIE DE 20. EFORTURI PENTRU ADUCEREA SPECIALIŞTILOR ÎN SPITAL

Încă patru medici vor fi angajaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă pe secţiile unde activitatea este afectată din cauza crizei de specialişti. Cu toate acestea, la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ va mai fi nevoie de încă 20 de doctori. În schimb, posturile de asistenţi medicali sunt la mare căutare.

spital upuLa ultimul concurs pentru cele peste 20 de posturi scoase la bătaie s-au înscris doar 4 medici. Îmbucurător este faptul că au venit specialişti pe secţiile unde este nevoie urgentă de doctori. Anul acesta se constată, însă, un interes mai mare pentru a profesa la cea ma mare unitate spitalicească din judeţ.

Totuşi, rămân descoperite multe posturi pe secţii, situaţie ce obligă conducerea spitalului să continue politica de atragere a medicilor.

În continuare, cele mai mari probleme sunt pe secţiile U.P.U. şi Oncologie.

 În perioada următoare se va mai organiza un concurs pentru ocuparea a 10 posturi de asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe şi 8 locuri pentru personalul TESA. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!