Publicat la: 16.07.2020. 18:29 / 689 views

VIN BANII PENTRU CALAMITĂȚI. SE VOR FOLOSI LA REFACEREA DRUMURILOR, PODURILOR ŞI PODEŢELOR

Judeţul Buzău va primi din partea Guvernului sume consistente pentru refacerea infrastructurii din localităţile, în care ploile abundente, căzute în perioada 11 – 26 iunie, au lăsat în urmă prăpăd. Cei mai mulţi bani vor fi utilizaţi pentru refacerea drumurilor, podurilor şi podeţelor tubulare din comunele de munte ale judeţului. 

calamitate 1 calamitate 2

Nu mai puţin de 11,5 milioane de lei vor fi distribuiţi către administraţiile locale din judeţ unde natura dezlănţuită a creat pagube. Îmbucurător este şi că Guvernul a alocat integral suma solicitată pentru refacerea infrastructurii rutiere şi pietonale în zonele afectate de viituri.

Cei mai mulţi bani vor fi utilizaţi pentru refacerea drumurilor, podurilor şi podeţelor tubulare din comunele de munte ale judeţului.  Suma cea mai mare, respectiv 2,45 milioane de lei, este alocată pentru refacerea unui pod pe drumul judeţean 102F, peste pârâul Slănicel. Totodată, comuna Mânzăleşti va primi suma de 1,9 milioane de lei. 

Sumele alocate sunt o gură de oxigen pentru primăriile ale căror teritorii au fost avariate de ploile din ultima vreme. În multe dintre cazuri, din fondurile proprii nu s-ar fi putut acoperi aceste cheltuieli. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!