Publicat la: 27.06.2017. 18:13 / 2.305 views

VIN AUTOBUZELE. PRIMELE 15 SUNT AŞTEPTATE ÎN MAXIM O LUNĂ

Modernizarea transportului public este una dintre priorităţile edililor buzoieni. Pentru completarea parcului auto al societăţii Transbus vor fi achiziţionate două loturi a câte 15 autobuze second-hand iar pentru anul viitor unele noi, dotate cu Euro 6. În următoarea şedinţă CLM se va supune la vot achiziţionarea a 30 de astfel de autobuze electrice sau cu gaz natural comprimat.

autobuz 2Un proiect care are prioritate în agenda edililor din Buzău este acela al modernizării transportului public din municipiu.

În următoare şedinţă a Consiliului Local Municipal se va supune aprobării documentaţia tehnică a acestui proiect care prevede şi construirea unor staţii moderne şi implementarea unui sistem de informare şi unul de e-ticketing.

În acelaşi timp, primarul se gândeşte şi la cei care fac naveta de la ţară şi care pierd timp şi bani pentru a ajunge la locurile de muncă din municipiu.

Ca preşedinte al unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitare de transport călători între Buzău şi localităţile învecinate, primarul Toma a stabilit reguli precise.

Dacă anul acesta Primăria va achiziţiona două loturi a câte 15 autobuze second-hand, anul viitor vor fi cumpărate 30 de autobuze noi, de 9 metri lungime,  cu norma de poluare Euro 6, care vor folosi energia electrică sau gazul natural comprimat în locul combustibilului clasic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!