Viitorii directori, la interviu, față în față cu comisia de examen

Viitorii directori, la interviu, față în față cu comisia de examen

Proba de interviu a concursului de directori este în plină desfășurare în această perioadă. La Buzău, nu avem situații excepționale iar concursul se desfășoară în condițiile dictate de metodologia aprobată de ministerul Educației.

Cadrele didactice care își doresc să ocupe funcția de director și au trecut de examenul scris, susțin acum proba interviului, etapă care se desfășoară în trei părți: susținerea unui proiect de management pentru unitatea de învățământ la care s-a înscris, candidatul având la dispoziție maximum 25 minute, etapa a II-a, pentru pregătirea și prezentarea modalității de rezolvare a unei situații-problemă, de maximum 20 minute, și etapa a III-a, unde pentru rezolvarea sarcinii de lucru repartizată pentru evaluarea competențelor digitale profesorii vor avea timp 15 minute.

Șeful educației buzoiene, Ionel Meiroșu, susține faptul ca proba concursului de directori s-a desfășurat, până acum, fără obstacole.

Până pe 10 decembrie va avea loc depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu, iar în perioada 20-22 decembrie se vor emite deciziile de numire în funcție a candidaților promovați.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și