(VIDEO) Ultima ședință la Consilul Județean, ultimele analize

(VIDEO) Ultima ședință la Consilul Județean, ultimele analize

Astăzi, consilierii județeni s-au întâlnit într-o ședință, pentru ultima dată în acest an. A fost vorba despre o convocare de îndată, pentru aprobarea unor proiecte care nu suportau amânare. La finalul ședinței, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a vorbit despre realizările din 2021.

La această ultimă întâlnire din an și Constantin Popa, consilier PMP și fost senator, a ținut să le transmită colegilor un mesaj, după ce a apreciat public efortul făcut în acest an de personalului medical buzoian.

În ședința de astăzi, au fost aprobate proiecte care nu putea fi amânate. 

După ședință, șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu (PSD), a vorbit despre câteva dintre realizările din 2021.

Nu în ultimul rând, președintele Consiliului Județean le-a mulțumit personalului medical și angajaților săi pentru eforturile depuse în acest an.

Azi dimineață, șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a fost invitat la Radio Campus, în cadrul unei ediții speciale. Emisiunea integrală va fi difuzată și la Campus TV, mâine, 23 decembrie, la ora 16:50.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…