(VIDEO) Și-a asumat eșecul și a plecat. Roșca, out de la Gloria Buzău

(VIDEO) Și-a asumat eșecul și a plecat. Roșca, out de la Gloria Buzău

La finalul partidei, hora bucuriei a aparținut oaspetelor, mult mai motivate să câștige în meciul cu echipa buzoiană. Încă din primele minute ale confruntării, handbalistele de la CS Mioveni au condus pe tabela de marcaj. Gloria Buzău a ținut pasul cu adversarele, dar la pauză s-au văzut tot conduse, cu 12 la 10.

După reluarea jocului, tot Mioveni a fost la conducere, la un moment dat chiar la trei goluri diferență. Înainte cu zece minute de finalul partidei, elevele antrenate de Aurelian Roșca au revenit și au egalat, apoi au și condus cu 21 – 19. Din minutul 53, însă, nu au mai reușit să marcheze, au ratat incredibil și, astfel, le-au dat posibilitatea adversarelor să le egaleze și să câștige. S-a terminat 23 la 21 pentru CS Mioveni, victorie care a adus bucurie imensă în tabăra formației care avea doar două meciuri câștigate până la deplasarea de la Buzău.

De partea cealaltă, supărare mare în lotul Gloriei Buzău. La final, antrenorul principal al echipei buzoiene, Aurelian Roșca, declara în fața jurnaliștilor că își asumă eșecul, în timp ce, din public, i se cerea demisia.

Astăzi, în urma unei discuții cu conducerea clubului, antrenorul a decis să încheie colaborarea cu formația buzoiană.În urma înfrângerii de sâmbătă, Gloria a coborât pe locul șapte în clasament, având un parcurs dezamăgiror în cele 10 etape: cinci victorii, un egal, și patru meciuri pierdute.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și