(VIDEO) Primele clase închise de COVID. Anunțul inspectorului general

(VIDEO) Primele clase închise de COVID. Anunțul inspectorului general

Nici nu a reînceput bine școala în format fizic în unele unități de învățământ, că au reapărut cazuri de clase trimise acasă, pentru ore online, din cauza confirmării unor îmbolnăviri de coronavirus în rândul elevilor. 

Marți seară, la Campus TV, inspectorul școlar general a anunțat că s-au înregistrat deja primele două cazuri de clase trecute în sistem online, după confirmarea unor îmbolnăviri în rândul elevilor, zeci de elevi fiind afectați de această decizie forțată.

Responsabilii celor două unități de învățământ au transmis Inspectoratului Școlar Județean noile scenarii, potrivit cărora cele două clase vor desfășura cursuri online până pe data de 29 noiembrie. 

Este de așteptat ca astfel de situații să fie mai rare, față de ceea ce s-a întâmplat înaintea vacanței forțate, când, pe fondul unui val de îmbolnăviri în rândul elevilor și profesorilor, au fost închise unități școlare, pe bandă rulantă, mai ales în orașul Buzău.

Între timp, rata de infectare a scăzut considerabil la nivelul comunităților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…