(VIDEO) Lovitură grea pentru AUR, la Buzău. O organizație întreagă a plecat la Partidul Umanist

(VIDEO) Lovitură grea pentru AUR, la Buzău. O organizație întreagă a plecat la Partidul Umanist

Lovitură grea primită de AUR, la Buzău. Aproape întreaga organizație din Râmnicu Sărat a decis să-și dea demisia. Zeci de membri au ales să să se înscrie în Partidul Umanist Social Liberal.

AUR începe să piardă organizații în țară, iar una dintre loviturile grele a venit de la Râmnicu Sărat, unde majoritatea membrilor Alianției pentru Unirea Românilor au decis să-și dea demisia. Zeci de râmniceni au ales să semneze adeziuni noi la Partidul Umanist Social Liberal, ală cărui președinte executiv, Daniel Ionașcu, a ținut, ieri, să fie prezent în mijlocul lor, pentru a le mulțumi pentru opțiunea făcută. La eveniment a participat și liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială al PUSL, Doina Pârcălabu, fost secretar de stat și fost președinte al Casei Naționale de Pensii.

Oaspeții de la nivel central i-au asigurat pe noii membri de tot sprijinul pe care îl vor cere în activitatea organizației locale a PUSL Râmnicu Sărat.

Partidul Umanist Social Liberal poartă discuții și cu alte organizații locale AUR din județul Buzău, pe fondul unor nemulțumiri similare care conduc, iată, la demisii, cum a fost cazul de la Râmnicu Sărat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și