Israelianul de la Gloria: ”Va fi o luptă dură!”. Idan Golan speră în calificarea țării sale 

Israelianul de la Gloria: ”Va fi o luptă dură!”. Idan Golan speră în calificarea țării sale 

Toată România e conectată la meciul decisiv cu Israel, de sâmbătă, din calificările EURO 2024. Jucătorul israelian al Gloriei Buzău, Idan Golan, nu se poate dezice de țara lui natală.

Chiar dacă are și cetățenie franceză, după un bunic, și recunoaște că s-a acomodat perfect și în țara noastră, spune că șansele de calificare sunt egale, dar că speră ca la final israelienii să fie cei care se vor bucura.  

Fost jucător la U Cluj și FC Voluntari, Golan are deja mâncăruri favorite de la noi, dar spune că a și învățat câteva cuvinte în română.  În vârstă de 27 de ani, Idan își sărbătorește cu adevărat ziua de naștere o dată la patru ani, pentru că e născut la 29 februarie. Practic, anul viitor   și-o va serba cu adevărat, pentru a șaptea oară! 

Sosit pentru prima dată în România în 2021, când a evoluat la Universitatea Cluj, Idan Golan a jucat și pe prima scenă a fotbalului, la FC Voluntari. Jucătorul Gloriei spune că în România se joacă un fotbal mai curajos decât în Israel.  

Alături de coechipierii săi de la echipa buzoiană, israelianul Golan se pregătește pentru reluarea campionatului, după pauza ocazionată de meciurile Naționalei. 

*Material realizat cu sprijinul SportsNet

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și