(VIDEO) Dr. Zoican: “Nu este la fel de grav…”. Șeful UPU, gâtuit de emoție, la Campus TV

(VIDEO) Dr. Zoican: “Nu este la fel de grav…”. Șeful UPU, gâtuit de emoție, la Campus TV

Șeful UPU-SMURD Buzău, doctorul Adrian Zoican, a vorbit la Campus TV despre activitatea secției  la acest început de val 5 al pandemiei. Invitat la emisiunea D’ale Buzoianului, medicul a declarat că nu se așteaptă la o criză mai gravă, comparativ cu ce s-a întâmplat anul trecut. Cu ochii în lacrimi, Adrian Zoican a povestit și despre epuizarea echipei de la Unitatea de Primiri Urgențe.

Creșterea numărului de cazuri de coronavirus începe să se resimtă la nivelul Unității de Primiri Urgențe de la cea mai mare unitate spitalicească din județ. Medicul-șef al UPU spune că starea pacienților nu este îngrijorătoare, așa cum s-a întamplat în perioada valurilor 3 și 4.Tot comparativ cu ce s-a întâmplat anul trecut, mulți dintre buzoienii ajunși la UPU nu necesită internare și pot fi tratați acasă.

Doctorul Adrian Zoican a vorbit și despre simptomele pe care le poate avea un pacient infectat cu noua tulpină africană, Omicron. Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe sunt pregătite să facă față la ce e mai rău, chiar dacă au ajuns la epuizare fizică și psihică. De altfel, medicul Zoican a povestit, emoționat, despre momentele critice din activitatea celei mai importante secții din Spitalul Județean.

3 Comentarii la: “(VIDEO) Dr. Zoican: “Nu este la fel de grav…”. Șeful UPU, gâtuit de emoție, la Campus TV

  1. Am avut experiente foarte urate cu UPU Buzau,implicit cu zoican.De ce nu plangea cand facea campanie electorala PNL si nu se ocupa de UPU?Este cel mai incompetent,sustinut de politic.Stai 24 de ore fara sa te bage nimeni in seama,asta daca nu mori intre timp.Se poarta cu tine ca si cum esti pe mosia lor….Sunt josnici.Eu am plecat pur si simplu dupa 12 ore pentru ca nu mai puteam si o dr Rusu cred,nu sunt sigura,mi s-a spus ca vorbeste urat pt ca nimeni nu-i spune nimic, deoarece a adus un aparat de coronografie… eram suspecta de infarct,dar nu a contat.Asta capul la fund ca merita scuipat,cei amarati care nu stiu ce-i cu ei sunt lasati da moara.Eu am vazut o femeie care nu a mai fost trimisa la dializa,avea dureri,pentru ca nu avea apartinatori,nu avea bani,avea doar un cancer.Mi-e sila de spitalul Buzau de unde au plecat multi medici cand au vazut ce se intampla acolo.Multe am patit acolo,dar intereseaza pe cineva? Nici presa nu vrea adevarul.

  2. Sa fereasca Dumnezeu sa ajungeti la UPU ! Te baga intr-un contaianer neincalzit si uita de tine muulte ore (minim 12 ore) pt o analiza de sange, un ekg si daca ai noroc un CT toracic pt care ai de asteptat enorm de mult. Nu mai spun ca, daca esti nevaccinat, esti tratat ca un criminal !
    Nu au in dotare nici macar seringi speciale pt recoltare analize ! Iti iau analize prin cateter sau daca refuzi cateterul te inteapa de cate ori este necesar cu seringi simple nu de recoltat.

  3. Dr Zoican este cel mai prost doctor pe care la avut spitalul si nici nu cred ce se va mai nasta altul ca el. A umplut toata sectia de profesionisti si a adus toate cunostintele si relatiile in sectia UPU reusind sa puna bazele unei echipe de adevarati profesionisti. La upu intri viu pe usa din fata si iesi mort pe usa din spate. Eu nu stiu de ce il promovati atata ? Intrebati-l cum urla toata ziua si cat anume din programul lui de lucru il petrece cu pacienti cat timp petrece dormind cat timp face glume cu tenta sexuale la adresa asistentelor. Cum isi petrece el o zi de munca? dupa ce va petreceti cel putin 30 de zile o sa realizati ca acest om incaseaza o suma uriasa ca salariu degeaba. Toata sectia UPU ar fi trebuit sa dea un examen de verificarea cunostinteelor si cred ca mai mult de 70% din ei ar pleca acasa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și