(VIDEO) „Cina de adio” s-a jucat cu casa închisă, la Teatrul „George Ciprian”

(VIDEO) „Cina de adio” s-a jucat cu casa închisă, la Teatrul „George Ciprian”

Încă un spectacol jucat cu casa închisă, pe scena Teatrului “George Ciprian” Buzău. Duminică seară, publicul a savurat comedia “Cina de adio”, în regia lui Răzvan Săvescu.

Pentru un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi au de mult timp, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu amici cu care nu mai au nimic de împărțit.

Și, pentru că în oraș a apărut o modă interesantă, numită “cină de adio”, creată special pentru această situație delicată de niște minți „luminate”, cei doi se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

Cuplul îl alege pe cel mai vechi prieten al lor pentru acest ritual caraghios, iar lucrurile o iau complet razna.

O seară plăcută în familie cu prietenii se transformă într-o catastrofă, iar personajele, interpretate de actorii Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin, au încântat spectatorii prin replicile savuroase.

Piesa ”Cina de adio” s-a jucat cu casa închisă. La final, protagoniștii au fost aplaudați mai multe minute.

Următoarea comedie programată pe scena Teatrului ”George Ciprian” va fi pe 11 decembrie. Este vorba despre spectacolul “O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris”, de Constantin Cotimanis și Daniel Bucur.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și