(VIDEO) Bărbat în comă, după ce a fost lovit de un TIR

(VIDEO) Bărbat în comă, după ce a fost lovit de un TIR

Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit de un TIR. Accidentul s-a produs în această după-amiază, în apropiere de podul de la fabrica de bere. După eveniment, traficul s-a desfășurat cu dificultate.

Potrivit Poliției, din primele date de la fața locului, a reieșit că un TIR,  condus pe Șoseaua Nordului, din direcția Focșani către Ploiești, de către un șofer de 34 de ani, din Republica Moldova, ajuns la intersecția cu Aleea Grădinilor, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 50 de ani, din municipiul Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis.

Bărbatul, rănit grav, a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, în stare de comă. La ora redactării acestei știri, medicii erau rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale pacientului care a suferit multiple traumatisme.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și