(VIDEO) Ar fi o soluție bună în orașul Buzău? Benzi rezonatoare, în locul separatoarelor din plastic. Cine vine cu această propunere

(VIDEO) Ar fi o soluție bună în orașul Buzău? Benzi rezonatoare, în locul separatoarelor din plastic. Cine vine cu această propunere

În ultima perioadă a crescut numărul incidentelor din trafic produse pe fondul nerespectării regulilor de circulație și al neadaptării conduitei și vitezei la condițiile de carosabil (respectiv la existența acestor separatoare de benzi) pe bulevardele Unirii și Industriilor. În mai multe zone, separatoarele au fost distruse, iar în unele situații, după momentul deteriorării până la înlocuirea lor, șuruburile rămase au reprezentat un adevărat pericol pentru siguranța participanților la trafic. Apeluri publice din partea cetățenilor pentru rezolvarea acestor probleme au fost numeroase în mediul online.

În acest context, Florin Drăgulin, președintele organizației municipale a USR Buzău, vine cu o propunere: înlocuirea separatoarelor din plastic cu benzi rezonatoare, o soluție utilizată pe multe drumuri publice.

,,O dată cu implementarea proiectului de mobilitate urbană, Primăria Buzău a decis să instaleze separatoare pe arterele principale ale orașului pentru a separa traseul transportului public de restul traficului.

Deteriorarea lor rapidă și resturile de montaj rămase în asfalt reprezintă un risc real pentru siguranța circulației, cu potențialul de a provoca accidente grave, chiar fatale.

O soluție mai simplă și eficientă ar fi utilizarea marcajelor rutiere rezonatoare., a transmis Florin Drăgulin.  

3 Comentarii la: “(VIDEO) Ar fi o soluție bună în orașul Buzău? Benzi rezonatoare, în locul separatoarelor din plastic. Cine vine cu această propunere

  1. Nu vă doresc… am luat un șurub… pe banda mea… că a fost aruncat intenționat, sau nu, nu știu… Dar norocul meu a fost că am avut compresor și kit de reparare… Dacă ați fi fost în locul meu cu siguranță ia-ți fi dat dreptate domnului care prezintă în clip…

    Unde mai puneți că am un job care mă obligă să stau în traficul infernal din oraș?! Am creștere de consum cu aproape 1.5/% . S-au luat decizii aiurea numai în favoarea lor… Decizii care pe noi, cetățenii de rând, care nu aveam zeci de mii de euro puși deoparte, ne costă! Și simțim asta… E greu să spui copilului tău ” n-am bani să îți cumpăr jucăria cerută de ziua ta, pentru că banii trebuie pentru impozit și taxe ( jucărie care poate reprezintă 10-15% din cât ai de dat spre taxe și impozite). Dar problema cea mare este că noi plătim degeaba banii ăștia. Pentru că lucrările sunt făcute de mântuială. Priviți străzile recent refăcute, care deja sun deja praf ( ostrovului.. stradă refăcută acum 2 ani dacă nu mă înșel) , platoul Dacia , care, din punctul meu de vedere este un dezastru total ( am avut ” ocazia” acum câteva seri să trec pe acolo și m-am îngrozit când am văzut pe ce fel de lucrare s-au dus atâția bani) . Aș mai aduga și faptul că ei s-au concentrat doar pe 2 străzi să le facă, iar restul străzilor sunt lăsate în paragină… măcar o lopată de nisip să arunce… Da… Față de celălalt primar, a făcut. Dar a avut buget pe mâna. Oricine ar fi făcut dacă ar fi avut buget. Dar dacă lucrările sunt făcute prost, degeaba a mai făcut!
    Eu chiar mi-aș dori o schimbare pentru Buzău, așa că votez USR anul ăsta. Le dau o șansă să dovedească că sunt diferiți, că vin cu mentalitate tânără, și că vor reuși să facă din orașul Buzău, un oraș prosper!

  2. Daca nu treci linia continua , nu ai cum sa intepi cauciucurile in suruburile ramase. Separatoare cu cuie , asta este solutia.

  3. Articol platit de USR ! Campanie electorală ascunsa! USR la Buzău o sa primească 6%! Uraaaa! Ar trebui USR sa vadă și ce e prin sectorul 1 unde jupaneasa Clotilde e pe jgheab! Ania aștept sa o văd cum crapă de nervi!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și