(VIDEO) Aplauze firave pentru autorități. Discursurile oficialilor, la parada de 1 Decembrie

(VIDEO) Aplauze firave pentru autorități. Discursurile oficialilor, la parada de 1 Decembrie

Înainte de cel mai așteptat moment al manifestărilor de azi, reprezentanții administrației publice județene și locale, precum și ai Garnizoanei au avut cuvântări în fața buzoienilor prezenți pe Calea Eroilor.

La evenimentul de astăzi, în tribuna oficială amenajată pe Calea Eroilor au urcat oficialitățile, atât reprezentanți ai administrației publice, cât și parlamentari de Buzău.

Seria discursurilor a fost începută de ministrul Culturii, senatorul Lucian Romașcanu.

Primarul și președintele Consiliului Județean au reamintit despre legătura Buzăului cu Marea Unire, referindu-se și la perioada mai grea pe care o traversăm în prezent.

Șeful de la Casa Albă, Daniel Țiclea, a dat citire mesajului transmis de premierul Nicolae Ciucă. Prefectul a avut, însă, și mesajul propriu pentru buzoieni.

Ultima cuvântare i-a aparținut locțiitorului comandantului Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău, care a subliniat importanța istorică a Zilei Naționale, precum și a sărbătoririi zilei de 1 Decembrie.

De menționat că, după fiecare discurs al celor patru oameni politici, cele mai multe aplauze s-au auzit din tribuna oficială, nu din zona publicului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și