(VIDEO) Acțiune caritabilă și educativă, la Școala nr. 14 din Buzău

(VIDEO) Acțiune caritabilă și educativă, la Școala nr. 14 din Buzău

Despre cât de importantă este igiena atât fizică, cât și orală au aflat toți copiii care au participat la activitatea organizată, astăzi, la Școala nr. 14 din Buzău. Evenimentul face parte din seria de proiecte sanitare pe care autoritățile locale le au în vedere pentru copiii din municipiul Buzău, în parteneriat cu mai multe companii din domeniul sanitar. 

Astăzi, zeci de copii au avut parte de o întâlnire inedită, întâlnire în cadrul căreia s-au bucurat atât de cadouri, cât și de informații care să îi ajute să-și construiască obiceiuri de igienă personală. Evenimentul face parte din seria de proiecte sanitare pregătite de autoritățile locale pentru copiii din municipiul Buzău.

Ca demers educațional, inițiativa a aparținut Oanei Gheorghiu, consilier local și farmacist la Maxifarma.

La eveniment au participat mai mulți specialiști din domeniul medical, printre care și reprezentanți ai unor companii farmaceutice.

Una dintre surprizele pe care le-au avut copiii, a fost întâlnirea cu medicul Alexandru Meroiu. Supranumit stomatologul vedetelor din România, co-prezentator în cadrul unei emisiuni medicale, Meroiu este născut în Buzău, unde se întoarce de fiecare dată, cu drag, să le vorbească copiilor despre prevenție și igiena dentară.

Proiectele de educație sanitară vor continua, întrucât există deschidere la nivel local, precum și nevoia de informare.

Totodată, la finalul acestei activități, mai mulți dintre copiii care provin din familii cu posibilități financiare limitate au primit cadou un necesar de obiecte personale. (Ana-Cristina Micu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și