(VIDE0) Cel mai mic număr de noi îmbolnăviri COVID

(VIDE0) Cel mai mic număr de noi îmbolnăviri COVID

Astăzi, autoritățile din sănătate au anunțat cel mai mic număr de noi îmbolnăviri de la începutul valului 4. 

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 22 de cazuri noi de coronavirus, dar și decesul unui pacient infectat cu COVID.

Raportarea de astăzi a venit după ce bilanțul din weekend al autorităților din sănătate a aratat tot o scădere a numărului de noi îmbolnăviri de coronavirus. Aproape o sută de cazuri noi de COVID au fost centralizate sâmbătă și duminică. Din păcate, însă, au continuat raportările cu privire la decesele înregistrate în rândul pacienților infectați cu COVID. Printre cei patru bolnavi decedați s-a numărat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care suferea de comorbidități. 

În condițiile în care ultima perioadă a adus diminuări considerabile, rata de infectare de la nivelul județului Buzău a ajuns la sub trei cazuri de COVID la mia de locuitori, cu doar 1300 de noi îmbolnăviri semnalate în ultimele două săptămâni.  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…