Victorie, în Copou ! FC Buzău se impune la Iași !

Victorie, în Copou ! FC Buzău se impune la Iași !

FC Buzău confimă forma bună, reușind să se impună la Iași, cu 1 la 0 și să urce în prima jumătate a clasamentului ligii secunde.

Elevii lui Cristi Pustai au avut prima ocazie în minutul 6, prin Chică Roșă. Atacantul venit de la Botoșani a reluat cu capul pe centrul porții, remarcându-l pe Popescu, portarul gazdelor. Buzoienii au mai avut două șanse de gol în prima repriză, prin Ciobanu și același Chică-Roșă, nereușind, însă, să modifice tabela.

La cinci minute după pauză, Chatziterzoglou de la gazde a văzut direct cartonaș roșu, după o intervenție imprudentă la Chică-Roșă, moment în care Buzăul devenea clar favorita partidei. Imediat, elevii lui Cristi Pustai au mai avut o ocazie de a debloca tabela, dar șutul lui Chică-Roșă de la aproape 30 de metri a trecut puțin peste bară.

FC Buzău a reușit să deschidă scorul, în cele in urmă, în minutul 78, după o lovitură de colț:  centrare din corner, din stânga, mingea a lovit doi jucători ai Iașiului, pe Pelivan și Mihalache, a ricoșat la Serge Ekollo, care a reluat pe jos din 6 metri lângă Popescu.

Până la final, Buzăul s-a mulțumit să controleze jocul, menținând posesia, astfel că nu s-au mai consemnat mari ocazii de gol. Grație victoriei, FC Buzău acumulează 10 puncte și urcă pe locul 7. Poli Iași rămâne cu 6 puncte și e pe locul 13.

FC Buzău: R. Stoian – R. Zamfir, Vîrtej, Ghinga (cpt.)(A. Lopez 46′), Tud. Oltean – Gaitan (A. Manea 72′), Cârstocea – Al. Munteanu, Ekollo (Wiktorski 90′), Cr. Ciobanu (Pațurcă 61′) – Chică-Roșă
Rezerve neutilizate: Cr. Avram – C. Toma, D. Rogac, I. Neacșu, Dr. Lazăr
Antrenor: Cristian Pustai

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și