Publicat la: 18.12.2017. 19:10 / 911 views

VICTORIE DE „RĂMAS BUN”. ULTIMUL MECI ACASĂ DIN 2017, PENTRU SCM GLORIA

HANDBALCu gândul mai mult la meciul de miercuri, ultima deplasare din acest an, handbalistele buzoiene nu au forţat în partida disputată în compania codaşei Danubius Călăraşi. Cu toate acestea, diferenţa netă de valoare s-a văzut încă din primele minute, astfel că buzoiencele au intrat la cabine, după prima repriză, cu un avantaj consistent, 21 la 10. În al doilea mitan, Romeo Ilie a folosit mai mult jucătoarele mai puţin experimentate, dar meciul a curs tot într-un singur sens, cu SCM Gloria la conducere. Scorul final, 41 la 22, nu lasă loc niciunui comentariu şi păstrează echipa buzoiană pe primul loc, cu o etapă înainte de finalul turului.

Ultimul meci al anului se va disputa, în cele din urmă, miercuri. CSS Tulcea şi SCM Gloria s-au înţeles să joace partida programată iniţial în a treia zi de Crăciun, de federaţia de specialitate. În cele din urmă, cele două grupări au primit acceptul forului naţional şi vor juca în devans ultima etapă.

Meciul de duminică a consemnat şi debutul celor două jucătoare venite din Liga Naţională, Andreea Mărginean şi Cristina Strahan. Tehnicianul Gloriei a declarat că cele două au fost aduse pentru a fi titulare, dar că au nevoie de jocuri, pentru a se integra în lotul buzoian. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!