Publicat la: 28.06.2019. 19:00 / 4.395 views

VICTOR MOCANU SCAPĂ DE ÎNCHISOARE. CONDAMNARE DEFINITIVĂ CU SUSPENDARE

mocanu la maternitateFostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost senator PSD Victor Mocanu scapă de închisoare, după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au hotărât suspendarea pedepsei cu executare decise la prima instanţă, în dosarul Maternitatea. Completul de cinci judecători a admis apelul lui Victor Mocanu, dând o sentinţă de 3 ani şi jumătate cu suspendare, cu o perioadă de încercare de şase ani şi şase luni, pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

Şi fostul director tehnic al Consiliului Judeţean, Constantin Lungu, a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de şase ani.

Sentinţe cu suspendare au fost date şi pentru doi dintre responsabilii firmei de la care a fost închiriată aparatură medicală pentru inaugurarea formală a Maternităţii de pe strada Victoriei. Decizia în acest proces este definitivă.

Reamintim că, în acest dosar, procurorii anticorupţie au trimis în judecată inculpaţii pentru că, în vara anului 2012, în campania electorală pentru alegerile locale, au inaugurat Maternitatea prin închirierea ilegală de aparatură medicală, fără ca unitatea medicală să fie funcţională. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!