Publicat la: 27.02.2019. 19:16 / 610 views

VICTIMELE ACCIDENTULUI DE LA FOCŞĂNEI FUGEAU DE POLIŢIE. ÎNREGISTRĂRILE VIDEO ARATĂ CĂ MAŞINA AVEA POLIŢIA PE URME

accident focsanei 1Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere schimbă radical datele unui grav eveniment care s-a soldat cu moartea a două persoane. Şoferul unui autoturism cu ITP-ul expirat a refuzat să oprească la un filtru de verificare, pentru limitarea extinderii pestei porcine şi, în cursa nebună, a ratat un viraj, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat. Înregistrarea dovedeşte că fugarii aveau echipajul de poliţie pe urmele lor, deşi poliţia neagă acest lucru.

Accidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Focşănei, comuna Vadu Paşii, la intersecţia Drumului Judeţean 203 K şi un drum comunal.

Autovehiculul era condus de un tânăr de 28 de ani, care avea pasager de 52 de ani.

Cele două victime au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Buzău şi ulterior au decedat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!