Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

Printre subiectele interesante din acest număr, menționăm dezvăluirile noastre cu privire la o anchetă extinsă a DNA. Un adevărat jaf de milioane de euro descoperit de procurorii anticorupție la AFIR și unde un rol esențial în cheltuirea banului public fără discernământ l-a avut ministerul condus de liberalul Adrian Oros, care a închis ochii la ilegalitățile comise în teritoriu. Opt primării din județul Buzău sunt acum în vizorul DNA, potrivit informațiilor noastre, iar ancheta este abia la început.

De asemenea, tot din ziarul nostru, din pagina de politică,  puteți afla cum șeful liberalilor buzoieni a schimbat tabăra și l-a părăsit pe Orban pentru Câțu. Și tot aici, fostul prim ministru, actualul europarlamentar pesedist Mihai Tudose are câteva comentarii spumoase vizavi de Raluca Turcan și Dan Barna, în contextul ultimelor declarații de pe scena politică de la nivel național.

Nici UAT-urile din județ nu sunt uitate, două captând atenția jurnaliștilor noștri. Care au descoperit o complicitate dubioasă la Săpoca, unde primarul nu știe, nu vrea sau pur și simplu nu-i pasă că oamenii sunt intoxicați cu noxe de la arderi ilegale de deșeuri. Iar la Beceni continuă lupta politică dintre primar și viceprimar pe alte planuri, care afectează și buzunarul cetățeanului.

Și tot din acest număr, pentru cei interesați, aflați cum se poate refuza plata facturilor la curent electric, precum și alte lucruri interesante din paginile noastre de actualitate. Dar și can-can-uri spumoase din pagina de monden.

Sportului local i-au fost alocate două pagini, una care conține programul complet al Ligii a doua de fotbal, cealaltă oferind informații despre debutul nou formatei FC Buzău și primul său meci sub această titulatură de sâmbătă de la Mediaș. Oferim deci și în această săptămână buzoienilor un ziar complet și complex, cu o grafică deosebită și plin de informații interesante, de dezvăluiri, sport și monden care să vă apropie și să vă facă cititori fideli ai singurului săptămânal local pe care-l aștepți mereu cu interes pentru că merită …