Viața Buzăului, un nou număr al săptămânalui: știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, un nou număr al săptămânalui: știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

Astăzi a apărut noul număr al ziarului “Viața Buzăului”, ediția print, ce poate fi achiziționat de la toate chioșcurile de profil.

Din acest număr, puteți afla cum se implică primarul Toma în desfășurarea unor proiecte de infrastructură aflate în derulare, dar și ce buzoian  este noul acționar majoritar al unor posturi importante de televiziune, materiale semnate de Mihai Bunăziua.

În pagina trei,  găsiți un epilog previzibil al dezvăluirilor noastre în legătură cu Banca de Gene, cum a murit proiectul și cum și-a bătut joc ministrul agriculturii de buzoieni, articol scris de Gigi Manole. 

Nu lipsesc știrile de sport, două pagini complete și complexe realizate de Andrei Solomon, despre meciul de cupă al FC Buzău, performanța handbalistelor noastre care s-au calificat la lovituri de departajare în Final Four, dar și succesul echipei de oină de la Râmnicu Sărat, care a câștigat Cupa Federației.

Tot în acest număr, am publicat partea a doua a unui material care vorbește despre sacrificiu și puterea pe care ți-o dă slujirea semenilor, Credința Părintelui Milea fiind, poate, chiar luminița de la capătul tunelului de care toți avem nevoie. În pagina de politică a publicației, avem declarații incendiare ale unor lideri recunoscuți la nivel național, dar care, într-un fel sau altul, au legătură cu Buzăul, precum și un editorial scris de Adrian Bîscă denumit „Președinte, pe ritmuri de manele”. Din noua ediție nu lipsesc știrile de interes social sau adminsitrativ, semnate de Corneliu Floriceanu și Mirela Copariu, iar pagina de monden de la mijlocul ziarului ține pasul cu ce fac vedele nostre atunci când se cred ferite de obiectivul camerei de luat vederi.