Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

Viața Buzăului, ediția print e de astăzi la toate chioșcurile de ziare din Buzău. Și în acest număr găsiți, așa cum v-am obișnuit,  subiecte interesante, din toate domeniile de activitate, administrație, cultură, monden și bineînțeles sport. Avem și dezvăluiri despre modul suspect cum au cheltuit banul public un primar din județ alături de alți angajați ai primăriei.

Pagina de politică cuprinde declarațiile a doi lideri cunoscuți, Gabriel Avramescu în calitate de președinte al PNL Buzău și reprezentant al puterii în plan local, și Marcel Ciolacu, președintele PSD, care exclude orice fel de alianță la guvernare cu liberalii.

Ca în fiecare săptămână, evenimentele sportive din plan local sunt amplu dezbătute în două pagini de ziar, de unde puteți afla nu numai ce a fost dar și ce va urma pentru FC Buzău, echipa de fotbal aflată la a cincea victorie consecutivă și care vrea sâmbătă să dea lovitura din nou pe terenul din Crâng. Ca de obicei, vă recomandăm și pagina de monden.

Și nu în ultimul rând, pentru că există și primării unde se face treabă, avem un subiect interesant de la Săgeata, cu o nouă investiție demarată de primarul Sorin Tănase, investiție care să vină în sprijinul comunității. (Adrian Bîscă)