Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

Noul număr al ziarului Viața Buzăului, ediția print este de astăzi din nou pe tarabe. Și în acest număr puteți  citi materiale interesante, a doua parte a unei anchete preluate din presa centrală, dar și articole de interes local, din administrație, medicină sau sport.

Editorialul scris de Adrian Bîscă face o trecere în revistă a principalelor evenimente politice ale ultimelor zile, în care țara pare aruncată în haos și condusă fără nici un fel de noimă.

Două pagini de sport și în acest număr, unde Andrei Solomon pune pe tapet handbalul, fotbalul dar și promovează micile talente din urbea noastră.

În pagina 6, Ana-Cristina Micu vă ajută cu sfatul psihologului pentru a vă păstra copiii sănătoși, prima parte dintr-un material complex putând fi găsită aici, urmând ca partea a doua să fie publicată săptămâna viitoare.

Din pagina 12 aflăm despre cea mai recentă inaugurare din domeniul medicinal, deschiderea unei clinici specializate în tratarea hemoroizilor și a varicelor, în imediata vecinătate a Spitalului Județean, dar și despre filmele de halloween oferite cu generozitate de unul dintre cinematorgrafele din Buzău.

Pagina 3 vine cu dezvăluiri despre cine vrea 100.000 de lei daune morale de la Poliția Locală Râmnicu Sărat, iar pagina 7, așa cum v-am obișnuit, tratează știrile mondene. Nu lipsesc din acest număr nici anunțurile de mare și mică publicitate, precum și programele, pe zile și ore, ale Campus Tv și Radio Campus, cele mai îndrăgite posturi locale de profil din Buzău.