Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

Noul număr al ziarului Viața Bucăului, ediția print, este de astăzi din nou pe tarabe. Cu un conținut bogat în informații din politică, administrație și sport, ziarul înregistrează începând cu acest număr și o premieră. Suntem singurul ziar local care va avea începând de azi, o pagină de psihologie, sugestiv intitulată „Dosarele minții”, unde veți putea găsi răspuns multor întrebări, într-o pagină realizată de Ana-Cristina Micu.

Două editoriale și în acest număr al ziarului Viața Buzăului, unul politic, semnat de Adrian Bîscă, și unul de sport, al cunoscutului realizator de emisiuni cu specific, Andrei Solomon. Ultimul, de altfel, este și autorul a mai multe articole sportive, de la el putând afla restricțiile noi impuse pentru vizionarea din tribune a evenimentelor de final de săptămână. Corneliu Floriceanu semnează mai multe materiale cu privire la administrația publică locală și cultură. Cititorii sunt ținuți la current și cu evoluția COVID din județ.

Nu lipsesc dezvăluirile, de această dată din zona Râmnicu Sărat, informații ce anunță o anchetă incendiară pentru numărul viitor, unde vom devoala culisele unui scandal de la Poliția Locală. În pagina trei, citiți începutul unei anchete jurnalistice care a incendiat lumea politică și nu numai, cu ample implicații în rândul clerului, preluată de pe site-ul recorder.ro și sugestiv intitulată  „Clanul Marelui Alb”. Și nu în ultimul rând, din pagina de politică a ziarului nostru puteți afla poziția președintelui PSD, Marcel Ciolacu, față de scandalul împărțirii banilor publici în mare parte către primării PNL, dar și atacul liderului PNL Gabriel Avrămescu îndreptat spre Dacian Cioloș, nominalizatul lui Klaus Iohanis pentru funcția de premier.