Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, un nou număr. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

Noul număr al ziarului Viața Buzăului, ediția print, este de astăzi din nou pe tarabe. Avem informații variate, din administrație, sport, cultură și monden, în paginile singurului săptămânal din Buzău. Nu lipsesc nici dezvăluirile fără perdea despre oameni care, aleși pe funcții publice, iau decizii ciudate cu privire la cheltuirea banului public. Editorialul jurnalistului Adrian Bîscă face vorbire despre plecarea lui Câțu, și pune în balanță variantele pentru un nou Guvern.

Tot din acest număr al ziarului Viața Buzăului puteți afla, din pagina de politică, ce atitudine a adoptat PSD-ul prin președintele Marcel Ciolacu față de viitoarele consultări de la Cotroceni, convocate de Klaus Iohannis, în vederea nominalizării unui nou prim ministru. Citiți și despre două inițiative ale altui politician buzoian, Gabriel Avrămescu, promisiuni din campania electorală puse acum în practică.

Nu lipsesc informațiile din administrația publică locală, cu ce se mai întâmplă prin municipiu, unde se deschid șantiere după șantiere, și cum se implică Primăria pentru ajutorarea buzoienilor. În cele două pagini de sport, sunt tratate pe larg cele mai importante evenimente ale ultimei săptămâni, din handbal dar și din fotbal, FC Buzău, echipă la care este acționar și trustul nostru de presă, ținând capul de afiș.