Viața Buzăului, o nouă ediţie a săptămânalului. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Viața Buzăului, o nouă ediţie a săptămânalului. 12 pagini de știri, anchete și dezvăluiri

Dacă e vineri, e Viața Buzăului, nu fără perdea, ci ediția print. Astăzi a apărut un nou număr al săptămânalului Viața Buzăului. Ziarul Trustului nostru poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din județ și are din nou subiecte incisive și de actualitate, precum și exclusivități, așa cum v-am obișnuit.

A apărut un nou număr din al ziarului Viața Buzăului, ediția print, cu dezvăluiri incendiare despre cum se fac bani la o primărie din județ pe timp de criză, folosind situațiile de urgență pentru încredințarea directă a unor lucrări pentru care ar fi trebuit organizate licitații.

Tot din acest număr, puteți afla cum se poziționează președintele Consiliului Județean față de mutările de ultimă oră din partid, și reacția sa la scandalul aparent cu primarul Constantin Toma.

Nu lipsesc din acest număr informațiile despre administrația locală, și cum a primit aceasta fizic trofeul pentru cel mai bun brand de oraș din Eruropa.

Din pagina de politică, pe lângă editorialul semnat de Adrian Bîscă, puteți afla cum vrea să se întoarcă fostul deputat Adrian Mocanu în politica mare, mai precis la PSD și cum și-a trimis acesta săgețile înainte.

Două pagini de sport și în acest număr, cu informații despre fotbal, handbal, dar și gestul caritabil minunat făcut de un sportiv pentru a ajuta copiii defavorizați.

Iar în pagina de monden, cântăreața buzoiană Diana Ioniță povestește cum i-a picat cu tronc mirelui la o nuntă și ce era acesta dispus să facă dacă i-ar fi captat atenția.

Tot în acest număr, locuitorii din Cernătești vor afla de ce nu mai trebuie să se teamă că vor rămâne fără apă la robinete, și cum colaborarea din Compania de Apă și Primărie a dat roade, astfel încât noul foraj inasugurat zilele trecute va asigura necesarul pentru cele două sate defavorizate ale comunei, Manasia și Aldeni.