VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Vineri, 25 iunie, apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie anchete, informaţii de interes local, precum și anunturi de mică publicitate.

Pe prima pagină se titrează: „Un primar de nota zece… sic!!!/Ceață mare la primăria Tisău…”. Citiți în această ediție o investigație jurnalistică despre edilul comunei, care a fost penelist, pesedist, iar penelist, viceprimar şi primar de două mandate, fără rezultate notabile, după cum o susţin chiar locuitorii comunei. Dezvăluirile vor continua și în edițiile viitoare și avem semnale destule, cum că vom descoperi lucruri incredibile chiar şi pentru anumite organe de anchetă.

Adrian Bîscă semnează editorialul „Marș la pușcherie, cotarlelor!”.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Bătaie de joc la Focșănei/Sătenii sechestrați se revoltă”, „Comercianții de la PTO invadează piața?!”, „Liceul Agricol Smeeni – o ruină, de 10 ani!”, „Linie de finanțare locală cu capital județean”, „Amintiri din Epoca de Aur/Cum trăiau românii în comunism”, „Rezultate remarcabile ale sportivilor, în kick boxing free style”.

La știrile sportice citiți. „Ovidiu Mihăilă pleacă de la Buzău” și „Primul antrenament sub Cristi Pustai”. Pe ultima pagină citiți „Horticolei, reabilitată doar pe jumătate”, „Și totuși, este voie cu mașinile în Crâng”.