Publicat la: 17.01.2017. 19:15 / 8.808 views

VEŞTI PROASTE PENTRU ŞCOLILE MĂRGINAŞE. ÎN CÂŢIVA ANI S-AR PUTEA COMASA

Veşti nu tocmai bune pentru dascălii de la şcolile marginaşe. În următorii ani, unele dintre şcolile mărginaşe din municipiul Buzău s-ar putea comasa. Anunţul a fost făcut de primarul Constantin Toma, care a spus că se gândeşte la această variantă pentru a face economie la bugetul local. Asta pentru că în unele dintre unităţile de învăţământ ar exista pierderi foarte mari în ceea ce priveşte energia electrică şi căldura.

scoala simileascaReprezentanţii Primăriei caută soluţii pentru scăderea facturilor la iluminat şi încălzire în şcolile buzoiene. Primarul Constantin Toma a declarat că în unele dintre unităţile de învăţământ sunt pierderi foarte mari şi trebuie rezolvată această problemă.

Mai mult decât atât, primarul Constantin Toma a anunţat că nu este exclus că în următorii ani să se facă o comasare a şcolilor de la periferia oraşului, care ajung să fie depopulate din cauza migraţiei elevilor către şcolile din centru.

Primarul Constantin Toma a declarat în numeroase rânduri că educaţia şi condiţiile în care învaţă elevii sunt printre priorităţile sale, însă susţine că trebuie oprită risipa care se face prin pierderea de căldură. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!