Publicat la: 07.02.2017. 18:41 / 790 views

VESTE PROASTĂ PENTRU PROPRIETARII DE GARAJE. NU VOR MAI PRIMI LOCURI DE PARCARE

Veste proastă pentru proprietarii de garaje care au fost transformate în depozite sau magazine. Potrivit noului regulament de atribuire a locurilor de parcare ce este în lucru la Primărie, aceştia nu vor mai putea primi un astfel de spaţiu, decât dacă nu mai sunt solicitări în zonă. Prin această decizie, reprezentanţii Primăriei doresc să răspundă şi numărului mare de sesizări făcute de buzoieni cu privire la acest aspect.

garaje 2Reporterii Campus TV au difuzat zilele trecute un reportaj despre garajele din capătul străzii Pietroasele care au fost transformate în depozite sau chiar magazine. Acest lucru era ştiut şi de reprezentanţii Primăriei, care au fost sesizaţi de cetăţenii nemulţumiţi.

Potrivit conducerii Primăriei Buzău, proprietarii garajelor din cartierul Micro III, dar şi din alte zone, nu vor mai primi locuri de parcare la noua împărţire, decât dacă vor mai rămâne disponibile, după ce vor primi toţi ceilalţi locatari.

Cetăţenii municipiului Buzău au reclamat frecvent această situaţie atât la Primăria municipiului Buzău cât şi la redacţia Campus TV. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!