Publicat la: 04.02.2020. 19:10 / 755 views

VESTE BUNĂ! IUGANU NU VA AJUNGE LA “CUŢIT”! EXTREMA GLORIEI ARE NEVOIE DOAR DE REPAUS ŞI TRATAMENT

Poate cea mai bună veste pentru staff-ul tehnic al Gloriei, înainte de derby-ul cu Craiova, vine de la Târgu-Mureş, acolo unde a mers Ana Maria Iuganu, pentru investigaţii medicale. Extrema Gloriei şi a Naţionalei nu va trebui să se opereze la genunchi, după ce s-a accidentat în partida cu CSM. Cel mai probabil, Ana Maria va reveni în martie.

iuganu acidentarePreviziunile erau dintre cele mai sumbre, în cazul accidentării celei mai valoroase hadbaliste de la Gloria. Ana Maria Iuganu ieşise purtată pe braţe de medicul echipei, în minutul 50 al partidei cu CSM Bucureşti. Ea nu s-a mai putut deplasa, după ce Klikovac îi căzuse pe genunchi.

Din fericire, investigaţiile desfăşurate la o clinică din Târgu-Mureş, despre care se spune că este cea mai bună din ţară, au relevat că nu este vorba despre vreo leziune a ligamentelor încrucişate, nici de operaţie. Iuganu va sta maximum o lună, impunându-se doar tratament şi recuperare. Extrema va reveni pe parchet undeva la începutul lunii martie.

Treptat, la şedinţele de pregătire conduse de Mihăilă şi Ilie va reveni şi Diana Druţu, care s-a operat la genunchi, după ce s-a accidentat în presezon, într-un amical. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!