Publicat la: 10.09.2020. 18:26 / 948 views

VERDE PENTRU TOȚI ELEVII ÎN BĂNCI. UNDE SE POATE ASIGURA DISTANȚAREA FIZICĂ

Schimbări de ultim moment în privința scnariilor după care va începe noul an școlar la nivelul județului Buzău.

Still0910_00016În municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, precum și în orașul Pătârlagele s-a dat liber pentru aplicarea scenariului verde, în funcție de capacitatea unităților școlare de a primi toți elevii în bănci, în condiții de distanțare fizică de un metru.

Este știut, însă, faptul că în multe dintre școlile și liceele din orașul Buzău nu pot fi respectate aceste condiții, astfel că tot scenariul cu învățământul hibrid va funcționa. Inițial, în cele trei comunități, se vorbea despre scenariul galben, dar autoritățile au scos din calcul focarele înregistrate în căminele de bătrâni de pe raza celor trei localități.

Aflată inițial sub cod roșu, comuna Cernătești va putea aplica scenariul verde, prin prezența tuturor elevilor în cele două școli și două grădinițe din comunitate, după ce autoritățile centrale au fost de acord cu recalcularea ratei de incidență a infecțiilor prin scoaterea din schemă a cazurilor din focarul înregistrat în azilul de la Aldeni. 

Noile modificări au fost aprobate astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!