Vedere de noapte. Iluminatul stradal din Buzău va fi modernizat.

Vedere de noapte. Iluminatul stradal din Buzău va fi modernizat.

Licitațiile pentru Studiul de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Modernizarea sistemului de iluminat public”în municipiul Buzău sunt în plină desfășurare. Vor fi instalați peste 1200 de stâlpi noi și vor fi înlocuite aproximativ 6.300 de corpuri de iluminat. Durata de execuție a obiectivului este de 29 de luni.

În viitorul apropiat, sistemul de iluminat public din Buzău va fi reabilitat și modernizat printr-o investiție publică din fonduri atrase, fonduri de la bugetul de stat și din bugetul local.

Printre primele străzi din Buzău care vor beneficia de un iluminat modern, eficient și economic, se numără Unirii, Transilvaniei, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Republicii și Bulevardul Industriilor.

Niciunul dintre cartierele buzoiene nu va fi trecut cu vederea și, în final, întreg orașul va fi iluminat corect pe timpul nopții.

Reabilitarea și modernizarea iluminatului public stradal va spori gradul de confort și de siguranță al buzoienilor și va reduce substanțial cheltuielile Municipalității pentru furnizarea energiei electrice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și