Publicat la: 10.07.2019. 18:10 / 535 views

VARĂ PLINĂ DE AMICALE TARI PENTRU GLORIA. HANDBALISTELE AU ÎNCEPUT PREGĂTIREA

Cu un lot radical schimbat, Gloria Buzău a început deja pregătirea, pentru sezonul 2019 – 2020. Fetele lui Romeo Ilie s-au reunit încă de la începutul săptămânii, urmând ca mâine să efectueze vizita medicală.

handbal antrenament 2Deocamdată, se fac antrenamente în Sala Sporturilor şi la sala de forţă, urmând ca Gloria să urce la Cheile Grădiştei, pe 22 iulie, pentru un cantonament. Acolo sunt programate mai multe meciuri amicale, buzoiencele urmând a juca de două ori cu Brăila şi de două ori cu Zalăul lui Gheorghe Tadici.

După revenirea din cantonamentul montan, elevele lui Romeo Ilie vor participa la mai multe turnee amicale. Primul este programat între 8 şi 9 august, la Brăila, al doilea pe 17 august, la Braşov. La poalele Tâmpei, Gloria se va duela cu Rapid, Corona Braşov şi Slobozia.

Ultimul turneu amical se va juca chiar la Buzău, între 22 şi 23 august. Deocamdată, au confirmat prezenţa la patrulater CSM Slatina şi HC Dunărea Brăila.

Nu se ştie, încă, cine va conduce Gloria de pe banca tehnică, din postura de principal. Romeo Ilie a anunţat încă din mai că nu doreşte funcţia de principal, astfel că Gloria trebuie să-şi caute antrenor. La un moment dat, se vehicula varianta Adrian Vasile, însă secundul de la CSM a rămas, în cele din urmă, la clubul bucureştean. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!