Publicat la: 07.09.2017. 18:32 / 691 views

VÂNZĂRI AUTO SECOND-HAND, ÎN CREŞTERE. ELIMINAREA TAXEI DE MEDIU, PRINCIPALUL AVANTAJ

Dealerii autorizaţi de maşini second-hand au avut încasări mai mari în acest an, după eliminarea taxei de mediu. Numărul tranzacţiilor se regăşeşte şi în recordul de înmatriculări înregistrat la Buzău. Pentru a le facilita cumpărarea unei maşini rulate, unii administratori au introdus creditele auto acordate pe loc.

targ auto 2Până acum, numărul autoturismelor înmatriculate la Buzău l-a depăşit cu mult pe cel înregistrat tot anul trecut, iar cea mai mare pondere o reprezintă maşinile second-hand. Dealerii de autoturisme aduse din străinătate confirmă că încasările au crescut, însă nu spectaculos.

Înainte de eliminarea la 1 februarie a timbrului de mediu, dealerii autorizaţi fixau preţurile autoturismelor şi în funcţie de această taxă. Ulterior, a existat o creştere a valorii maşinilor second-hand, însă nesemnificativă.

În plus, unii administratori au introdus şi varianta creditelor auto obţinute în timp record, pentru a veni în întâmpinarea celor care nu îşi permit să achite întreaga sumă pentru un autoturism.  

La nivelul judeţului Buzău, peste 7.000 de înmatriculări auto au fost evidenţiate în prima jumătate a acestui an. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!