Publicat la: 13.09.2019. 18:19 / 617 views

VÂNT DE SCHIMBARE, LA ASFALTĂRI. DIRECTORUL DE LA URBIS AR PUTEA FI ÎNLOCUIT

De curând, directorului de la Urbis Serv i-a fost solicitată demisia. Edilii afirmă că viteza sa de reacţie la solicitările Municipalităţii este mai mică decât ar trebui. Decizia nu este încă bătută în cuie şi nici nu a fost stabilit un succesor al lui Silviu Nicoară la conducerea societăţii Urbis Serv.

asfaltare dorobanti  silviu nicoara

În ultimii trei ani Buzăul a suferit schimbări importante.

A fost reinventată Calea Eroilor iar Cimitirul Eroilor, cel mai mare de acest fel din ţară, a fost reabilitat şi dotat cu instalaţii de iluminare a monumentelor, dar şi cu o instalaţie de drenare.

Zeci de străzi şi trotuare din oraş au fost asfaltate, au fost reamenajate spaţiile verzi şi au fost reconfigurate parcări de reşedinţă iar porţile oraşului se fac remarcate de toţi cei care tranzitează Buzăul între Bucureşti şi Moldova.

Şi totul s-a făcut într-un ritm susţinut, care a uimit prin viteza cu care erau realizate intervențiile.

Cu toate acestea, primarul Constantin Toma ar vrea ca lucrările să se desfăşoare într-un ritm şi mai rapid.

Pentru ca toate comenzile Primăriei să fie executate într-un timp cât mai scurt, societatea Urbis a achiziţionat utilaje şi echipamente noi şi a angajat lucrători pentru a forma mai multe echipe, mai ales în Divizia de drumuri.

A fost achiziţionată şi o staţie ultramodernă de asfalt, de capacitate mare, care furnizează drumarilor cantităţile de asfalt necesare, la o calitate mult superioară celui produs de vechea staţie.

Cu toate acestea, se pare că directorului Urbis Serv, Silviu Nicoară, i s-ar fi solicitat demisia, chiar dacă încă nu se ştie cine îl va înlocui la cârma societăţii.

Cert este că toate schimbările în bine pe care edilii actuali le-au gândit pentru Buzău au reuşit şi datorită efortului depus de oamenii de la Urbis, fie ei simpli muncitori, tehnicieni, ingineri ori cei din staff.

Aceştia vor intra din nou într-un ritm alert deîndată ce vor sosi fondurile alocate pentru proiectele pe devize şi se va da startul marilor lucrări de asfasltare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!