Publicat la: 31.01.2019. 19:18 / 1.297 views

VANDALISM SAU NEGLIJENŢĂ? JUMĂTATE DIN SPOTURILE DE PE CUZA VODĂ S-AU SPART

Privelişte tristă, pe una dintre cele mai frumoase străzi ale oraşului. Multe din spoturile încastrate în carosabil s-au spart recent, din cauza fenomenului ploii îngheţate de zilele trecute sau, cine ştie, în urma unui act de vandalism. Din fericire, spoturile sunt încă în garanţie, aşa că geamurile sparte vor fi schimbate de firma care le-a instalat.

bec 2De câteva zile, cei care traversează zona pietonală de pe Cuza Vodă se miră şi strâmbă din nas, la vederea spoturilor din carosabil. Multe dintre ele s-au spart subit, cel mai probabil după zilele în care a plouat cu gheaţă. Nu se ştie dacă a fost vorba de un act de vandalism sau doar de o neglijenţă a celor care s-au ocupat cu deszăpezirea, sau a patronilor care şi-au curăţat de gheaţă zona din faţa propriilor magazine.

Din păcate, deşi spoturile sunt în garanţie, va mai dura o perioadă până când vor fi reparate. Firma care le-a instalat va trebui să comande gramurile securizate din străinătate, pentru că astfel de ecrane nu se mai fabrică în România.

Cum spoturile sunt încă în garanţie, municipalitatea nu va trebui să suporte costuri în plus. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!