Publicat la: 19.12.2019. 19:41 / 919 views

VÂNĂTORU: “JIGNIRI! NU MERITAM ACEST LUCRU!”. CERCETĂTORUL BUZOIAN, ÎN FAŢA COMISIEI PENTRU AGRICULTURĂ

Demis de la şefia Băncii de Gene din Buzău, cercetătorul Costel Vânătoru a răbufnit în Comisia pentru Agricultură de la Camera Deputaţilor: “Nu cred că meritam asta!”, a spus Vânătoru, adăugând că regretă faptul că nu a plecat din ţară atunci când i s-au oferit posturi importante în domeniul cercetării. Între timp, ministrul care l-a demis, Adrian Oros, a chefuit la petrecerea organizată aseară de liberalii buzoieni.

vanatoru la comisie costel vanatoru comisia agricultura

Săptămâna aceasta, cercetătorul Costel Vânătoru a fost invitat în Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, unde a explicat că proiectul privind Banca de Gene nu a fost unul politic şi ideea i-a aparţinut în calitate de specialist cu o activitate de zeci de ani în acest domeniu.

Vânătoru le-a transmis parlamentarilor liberali că s-a făcut o greşeală în momentul în care funcţia sa de director al Băncii de Gene a fost asimilată unei poziţii câştigate la nivel politic.

Mai mult, cercetătorul buzoian s-a simţit jignit de reacţiile unor decidenţi din Ministerul Agriculturii, după demiterea sa de săptămâna trecută.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, cel care l-a demis pe Vânătoru, a participat la petrecerea de sfârşit de an a liberalilor buzoieni. Conducerea PNL Buzău i-a adus la cunoştinţă ministrului că ar trebui să revină asupra deciziei de eliberare din funcţie a cercetătorului buzoian. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!