Publicat la: 19.01.2021. 19:41 / 496 views

VACCINĂRI MAI MULTE, ÎN PRIMA ZI. 470 DE BUZOIENI, ÎN CELE ȘAPTE CENTRE DIN JUDEȚ

În prima zi din cea de-a doua etapă a campaniei, în centrele din județul Buzău au fost vaccinate anti-COVID mai multe persoane față de numărul celor programate, anunță autoritățile.

vaccin 3 centru vernesti 3

Ieri fuseseră programați 355 de buzoieni, iar bilanțul zilei arată că pentru 470 de persoane a fost administrată prima doză de ser.

Și astăzi, în cele șapte centre din județ, sălile de așteptare erau aproape pline.

La Vernești, în clădirea fostului cămin cultural, a fost amenajat un cabinet pentru vaccinarea anti-COVID. Ieri, aici s-au vaccinat 53 de buzoieni, astăzi fiind programate tot peste 50 de persoane.  

La centrul de la Vernești s-au vaccinat și persoane venite chiar și din alte județe, după ce s-au programat pe platforma RO-VACCINARE, dar și cetățeni din localități buzoiene îndepărtate.

Un centru de vaccinare are program zilnic de 12 ore, de la 8 dimineața, până la ora 20:00, iar media zilnică este de 60 de doze anti-COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!