Publicat la: 22.01.2021. 19:31 / 1.640 views

VACCINĂRI LA CAPACITATE MAXIMĂ. CENTRUL LPS, CEL MAI AGLOMERAT DIN JUDEȚ

Centrul unde astăzi s-a vaccinat prefectul interimar este și cel mai accesat dintre cele deschise în județ. La parterul internatului LPS Buzău sunt amenajate trei cabinete de vaccinare, iar personalul medical lucrează la foc continuu, având un flux mediu de 178-180 de imunizări pe zi. Coordonator al activității este doctorul Angela Mazdrag, președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din România.

oameni centru vaccin 2 oameni centru vaccin 1

Midicii spun că, în anumite cazuri, au fost nevoiți să amâne câțiva pacienți care au venit la vaccinare.

Tot la centrul amenajat la Liceul cu Program Sportiv vor fi programate persoanele dializate. Va fi o problemă în momentul în care vor sosi și aceste categorii prioritare, din cauza spațiului limitat din sălile de așteptare post-vaccinare, situație care poate fi delicată, mai ales că mai apar și cazuri de reacții adverse imediate.  

De la centrul LPS vor fi formate și echipe mobile, pentru vaccinarea asistaților din mai multe centre de îngrijire din județ.

Până astăzi, la cele trei cabinete medicale din centrul LPS au fost vaccinate aproape 900 de persoane. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!