Publicat la: 19.12.2019. 19:37 / 485 views

VACANŢĂ LA URBIS. ANGAJAŢII VOR BENEFICIA DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI LIBERE DE SĂRBĂTORI

Din 20 decembrie, angajaţii de la Urbis Serv vor beneficia de două săptămâni de vacanţă de iarnă. Până atunci, ei profită de vremea favorabilă pentru a finaliza lucrările prevăzute pentru acest an. Lucrările mari la infrastructura municipiului vor reîncepe în forţă din primăvara următoare.

lucrari 1 lucrari 2

Angajaţii societăţii Urbis Serv vor avea vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Până pe 20 decembrie, cei de la Urbis profită de vremea favorabilă pentru a duce la bun sfârşit lucrările prevăzute pentru acest an.

Ultimul strat de asfalt care se va turna anul acesta va fi aşternut mâine, pentru că temperatura de afară o permite încă.

Tot în aceste zile vor fi continuate şi lucrările la trotuarele adiacente străzii Prieteniei din Micro XIV, dar şi cele de la parcarea din spatele Liceului Pedagogic.

Aici, mâine se va asfalta suprafaţa pregătită până acum, împreună cu aleea care face legătura cu bulevardul Bălcescu, în zona Consiliului Judeţean.

Din primăvara următoare vor reîncepe lucrările la infrastructura rutieră a oraşului şi la proiectele Municipalităţii prevăzute pentru anul 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!